onsdag 3 december 2008

Allmänna frågor

Senast uppdaterad 26/8-2011:

Vad är Pax Baltica?
Ett seminarium om Östersjöfrågor ur ett politiskt och kulturellt perspektiv. Det hålls varje höst i Karlskrona. 2009 fyllde det 20 år - jämngammalt med Berlinmurens fall. Läs mer här om dess spännande historia!

Vad är detta för sida?
På den här bloggen kan du följa arbetet med Pax Baltica. Här kan du också läsa pressklipp samt titta på relaterat material från You Tube.

Vilka är ni?
I arbetsgruppen för Pax Baltica ingår personer bland annat från försvar, högskola, kommun, länsstyrelse och press. Målet är att varje höst inbjuda allmänheten att under ett par dagar diskutera aktuella frågor ur ett Östersjöperspektiv.
I arbetsgruppen för Pax Baltica ingår Birger Werner, Tom Ohlsson, Inga-Lena Fischer, Lars Emmelin, Tore Almlöf, Ulf Kjellgren och Sylvia Asklöf Fortell.

Är seminariet öppet för alla?
Seminariet är vanligen uppdelat på en del öppen för allmänheten, med föreläsningar och diskussioner. En del av Pax Baltica är enbart för specialinbjudna gäster.

När hålls Pax Baltica 2011?
19-20 oktober

Hur når jag er?
Maila till paxbaltica@gmail.com Eller ring till Birger Werner eller Tom Olsson i arbetsgruppen. Telefonnummer finner du i högerspalten.

Hur hittar jag ett specifikt ord eller inlägg på bloggen?
Det finns en sökfunktion i högerspalten.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej! Välkommen att kommentera! Uppge gärna ditt namn!